Nieuws

AVG: Algemene Verordening Gegevensbescherming

Per 25 mei 2018 is de praktijk verplicht om te voldoen aan de wettelijke regels in deze verordening. Dat betekent onder meer dat de praktijk alleen die informatie mag verzamelen die van belang zijn voor de werkzaamheden. 

 

NIEUW : Dorn-methode en Breussmassage

In augustus 2018 heb ik de training Dorn-methode en Breussmasage gevolgd en op 29 december 2018 heb ik de terugkomdag gehad. Met deze training heb ik meer tools in handen gekregen om beenlengte verschil, scheefstand in het bekken en mogelijk daardoor rug-, arm en nekklachten te behandelen. Het mooie van de Dorn-methode is, dat op een zachte wijze een mooi resultaat bereikt kan worden. Zelf was ik onder de indruk wat de behandeling met mijn lichaam deed. Ik had nooit de indruk dat ik beenlengte verschil had, maar toch....die schoudertas...het gleed gewoon van mijn schouder. Toch een scheefstand dus! Na behandeld te zijn met de Dorn-methode merkte is dat mijn schoudertas gewoon op mijn schouder bleef hangen. Ik was echt onder de indruk dat zoiets subtiels, zo'n groot effect kan hebben. En dat wil ik met u delen! 

De Breussmassage is een energetische massage die 20 minuten duurt. Tijdens deze massage is het stil en voel je je lichaam. Tijdens deze zeer zachte massage krijgen de wervels die met de Dorn-methode zijn behandeld extra aandacht.

Een traject voor Dornbehandeling ziet er als volgt uit: drie keer een Dornbehandeling en als afsluiting van de derde behandeling vindt de Breussmassage plaats. Eenmaal per drie weken vindt een Dornbehandeling plaats. Het lichaam heeft deze tussenliggende drie weken nodig om de nieuwe houding in het celgeheugen te printen. Dit gaat niet in één keer, vandaar dat voorgesteld wordt om deze behandeling een aantal malen achtereen te herhalen. 

Zin In Bewegen

De kerstvakantie ligt al weer achter ons en zijn we bezig om de extra kerstgrammetjes weg te werken. De damesgymgroep 'Zin in Bewegen' (ZIB) sport elke dinsdag van 19.00 uur 20.00 uur in de gymzaal 'De Schoolweide' in Westendorp. Er diverse sporten en bewegensvormen gedaan, zo ook bewegen op muziek. Door mijn jarenlange ervaring in het lesgeven kan ik putten uit een behoorlijke variatie van lessen. Heb je ook 'Zin In Bewegen'? Kom gerust een paar keer gratis meedoen! Meld je wel even aan door een mailtje te sturen naar wu-chi@planet.nl dan weet ik dat je komt! Je bent van harte welkom! De groep is niet groot, dus dames....trek de sportschoenen aan en kom naar de gymzaal. Wij vinden het super om een gezellige leuke groep te hebben om samen mee te sporten.

Coaching

U kunt bij Wu Chi ook terecht voor een coachingstraject.
Het is mogelijk dat u met een vraag rondloopt of met een situatie zit waar u geen raad mee weet. Ik ben een coach die er is voor jou, oog heeft voor jou en je help om meer zelfinzicht te krijgen. Dit doe ik door jouw hulpvraag concreet te maken en acties om te zetten in een haalbaar plan.
 
Ik start met kort intro-gesprek waarin je jouw hulpvraag kunt stellen en wij beiden kunnen ervaren of er een klik is om een coachgesprek aan te gaan. Dit intro-gesprek is gratis en duurt maximaal 1 uur. Is er een klik, dan krijg je van mij een formulier mee dat je thuis invult en meeneemt naar het eerste coachgesprek. Tijdens dit eerste coachgesprek gaan we op basis van wat is ingevuld de hulpvraag concreet maken. Vervolgens gaan wij samen doelen stellen waar je naartoe wilt werken. Dit nemen we op in een coachcontract. Wat je hulpvraag ook is en welke werkwijze ik daarvoor inzet, ik ga er vanuit dat jij zelf het beste weet welke keuzes en oplossingen het beste bij jou passen. Regelmatig checken we of we nog goed op koers liggen of dat we moeten bijsturen. Na vijf sessies evalueren we het coachtraject. Jij hebt het heft in handen en je bepaalt zelf wat je (nog) nodig hebt. De coachgesprekken duren maximaal 2 uur.

Hoe ben ik als coach?
Ik ben open en spontaan in mijn communicatie zowel verbaal als non-verbaal. Ik geef gerichte feedback op wat ik hoor en zie om de gestelde doelen te behalen. Ik coach vanuit mijn gevoel, zonder oordeel, relativeer, bekijk de hulpvraag vanuit diverse invalshoeken en ben recht door zee met respect voor de ander. Ik heb oog voor wat bij jou past en daar richt ik mijn technieken en activiteiten op. Humor vind ik een onmisbare factor in mijn werk als coach. Ik houd er van om interactief en doelgericht aan de slag te gaan.
Door mijn diversiteit aan achtergronden kan ik vanuit diverse invalshoeken het probleem benaderen. Heb ik je interesse gewekt? Neem dan gerust contact op met mij.
 
NB. Een coachingstraject kan ook door de werkgever aangevraagd worden.

Cadeaubon

Je wilt iemand verrassen door persoonlijke aandacht te geven?
Geef een heerlijke massage cadeau!
De cadeaubon is leuk verpakt en voorzien van een kleinigheid.

Hoe komt u aan de cadeaubon?
Gewoon even een telefoontje of appje naar de praktijk (06-230 175 70) of een mailtje naar
wu-chi@planet.nl en uw bon wordt klaargezet en met u wordt afgesproken wanneer u het kunt ophalen.