Nieuws

Shiatsu praktijk Wu Chi bestaat 10 jaar       

Dit jaar bestaat de shiatsu praktijk Wu Chi 10 jaar. 
Hoe mooi is het om dit te vieren door te beginnen met volledig in de praktijk te gaan werken? Sinds 1 februari 2017 kunt u ook overdag terecht in mijn praktijk. Kunt u niet overdag? Geen probleem, de praktijk blijft gedurende één avond in de week open. 

Week van de Acupuntuur

Vanuit de beroepsvereniging Zhong wordt er jaarlijks een 'Week van de Acupunctuur' georganiseerd. 
Dit bied u de mogelijkheid om kennis te maken met de Chinese geneeswijze.
Dit jaar is dat van Dit jaar van 9 tot 14 oktober 2017. Het thema van dit jaar is: Energie in Beweging.

                                                  

In deze week kunt u in mijn shiatsu praktijk Wu Chi voor € 10,00 kennis maken met een shiatsu stoelmassage. Voor meer informatie over shiatsu stoelmassage zie 'massagevormen'.

Aanmelden kan via wu-chi@planet.nl of een belletje naar (06) 230 175 70. In de mail kunt u een voorkeursdag en -tijdstip vermelden. U krijgt een bevestiging via de mail. Indien mogelijk probeer ik met uw wensen rekening te houden. Maar vol = vol. 

Pinnen behoort tot de mogelijkheid van de praktijk. 

Beter zichtbaar

Ik ben blij met het nieuwe raamfolie (geplaatst door Suselbeekreclame.nl) waardoor de shiatsu praktijk nog beter zichtbaar is vanaf de weg.
Inmiddels kunt u mij onderweg ook herkennen door het beeldmerk op de auto. 

Zin In Bewegen

De zomervakantie ligt al weer even achter ons en zijn we bezig om de extra vakantiegrammetjes weg te werken. Op 5 september 2017 is de damesgymgroep 'Zin in Bewegen' weer gestart in de gymzaal 'De Schoolweide' in Westendorp. Elke dinsdag van 19.00 uur tot 20.00 uur worden er diverse sporten en bewegensvormen gedaan, zo ook bewegen op muziek. Door mijn jarenlange ervaring in het lesgeven kan ik putten uit een behoorlijke variatie van lessen. Heb je ook 'Zin In Bewegen'? Kom gerust een paar keer gratis meedoen! Meld je wel even aan door een mailtje te sturen naar wu-chi@planet.nl dan weet ik dat je komt! Je bent van harte welkom!

Opleiding Japanse Behandeltechnieken voor shiatsu therapeuten

In 2016 ben ik gestart met de opleiding Japanse behandeltechnieken voor shiatsu therapeuten. Met deze opleiding heb ik meer tools in handen gekregen om bloedstagnaties en energie blokkades op te heffen. Dit gebeurt onder meer door het plaatsen van naaldjes en/of het gebruik van moxa en cupping. Door deze opleiding heb ik al veel mooie behandelingen kunnen geven.  

Versnelde opleiding Medische Basiskennis bij Total Health

Er zijn nieuwe regels gesteld door de Ziektekostenverzekering om als therapeut geregistreerd te blijven staan als zorgverlener. Daarom heb ik als therapeut voor 1 januari 2017 opnieuw de opleiding Medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis gevolgd en, nog beter, mijn diploma behaald. Dit is voor u belangrijk, want u behoudt de mogelijkheid om uw kosten te declareren bij uw ziektekostenverzekering.

Coaching

Vanaf 5 januari 2015 kunt u bij Wu Chi ook terecht voor een coachingstraject.
Het is mogelijk dat u met een vraag rondloopt of met een situatie zit waar u geen raad mee weet. Ik ben een coach die er is voor jou, oog heeft voor jou en je help om meer zelfinzicht te krijgen. Dit doe ik door jouw hulpvraag concreet te maken en acties om te zetten in een haalbaar plan.
 
Ik start met kort intro-gesprek waarin je jouw hulpvraag kunt stellen en wij beiden kunnen ervaren of er een klik is om een coachgesprek aan te gaan. Dit intro-gesprek is gratis en duurt maximaal 1 uur. Is er een klik, dan krijg je van mij een formulier mee dat je thuis invult en meeneemt naar het eerste coachgesprek.
Tijdens dit eerste coachgesprek gaan we op basis van wat is ingevuld de hulpvraag concreet maken. Vervolgens gaan wij samen doelen stellen waar je naartoe wilt werken. Dit nemen we op in een coachcontract. Wat je hulpvraag ook is en welke werkwijze ik daarvoor inzet, ik ga er vanuit dat jij zelf het beste weet welke keuzes en oplossingen het beste bij jou passen. Regelmatig checken we of we nog goed op koers liggen of dat we moeten bijsturen. Na vijf sessies evalueren we het coachtraject. Jij hebt het heft in handen en je bepaalt zelf wat je (nog) nodig hebt. De coachgesprekken duren maximaal 1,5 uur.

Hoe ben ik als coach?
Ik ben open en spontaan in mijn communicatie zowel verbaal als non-verbaal. Ik geef gerichte feedback op wat ik hoor en zie om de gestelde doelen te behalen. Ik coach vanuit mijn gevoel, zonder oordeel, relativeer, bekijk de hulpvraag vanuit diverse invalshoeken en ben recht door zee met respect voor de ander. Ik heb oog voor wat bij jou past en daar richt ik mijn technieken en activiteiten op. Humor vind ik een onmisbare factor in mijn werk als coach. Ik houd er van om interactief en doelgericht aan de slag te gaan.
Door mijn diversiteit aan achtergronden kan ik vanuit diverse invalshoeken het probleem benaderen. Heb ik je interesse gewekt? Neem dan gerust contact op met mij.
 
NB. Een coachingstraject kan ook door de werkgever aangevraagd worden.

Cadeaubon

Je wilt iemand verrassen door persoonlijke aandacht te geven?
Geef een heerlijke ontspanningsmassage cadeau!
De cadeaubon is leuk verpakt en voorzien van een kleinigheid.

Hoe komt u aan de cadeaubon?
Gewoon even een telefoontje naar de praktijk (06-230 175 70) of een mailtje naar
wu-chi@planet.nl en uw bon wordt klaargezet en met u wordt afgesproken wanneer u het kunt ophalen.