Coaching

Het is mogelijk dat u met een vraag rondloopt of met een situatie zit waar u geen raad mee weet. Ik ben een coach die er is voor jou, oog heeft voor jou en je help om meer zelfinzicht te krijgen. Dit doe ik door jouw hulpvraag concreet te maken en acties om te zetten in een haalbaar plan.
 
Ik start met kort intro-gesprek waarin je jouw hulpvraag kunt stellen en wij beiden kunnen ervaren of er een klik is om een coachgesprek aan te gaan. Dit intro-gesprek is gratis en duurt maximaal 1 uur. Is er een klik, dan krijg je van mij een formulier mee dat je thuis invult en meeneemt naar het eerste coachgesprek. Tijdens dit eerste coachgesprek gaan we op basis van wat is ingevuld de hulpvraag concreet maken. Vervolgens gaan wij samen doelen stellen waar je naartoe wilt werken. Dit nemen we op in een coachcontract. Wat je hulpvraag ook is en welke werkwijze ik daarvoor inzet, ik ga er vanuit dat jij zelf het beste weet welke keuzes en oplossingen het beste bij jou passen. Regelmatig checken we of we nog goed op koers liggen of dat we moeten bijsturen. Na vijf sessies evalueren we het coachtraject. Jij hebt het heft in handen en je bepaalt zelf wat je (nog) nodig hebt. De coachgesprekken duren maximaal 2,5 uur.

Hoe ben ik als coach?
Ik ben open en spontaan in mijn communicatie zowel verbaal als non-verbaal. Ik geef gerichte feedback op wat ik hoor en zie om de gestelde doelen te behalen. Ik coach vanuit mijn gevoel, zonder oordeel, relativeer, bekijk de hulpvraag vanuit diverse invalshoeken en ben recht door zee met respect voor de ander. Ik heb oog voor wat bij jou past en daar richt ik mijn technieken en activiteiten op. Humor vind ik een onmisbare factor in mijn werk als coach. Ik houd er van om interactief en doelgericht aan de slag te gaan.
Door mijn diversiteit aan achtergronden kan ik vanuit diverse invalshoeken het probleem benaderen. Heb ik je interesse gewekt? Neem dan gerust contact op met mij.

NB. Een coachingstraject kan ook door de werkgever aangevraagd worden.