Workshop

Workshop 1: Kleurbekennen volgens de Traditionele Chinese Geneeswijze (TCG)

De basis van de workshop Kleurbekennen is de Wu Xing-cyclus ofwel de Vijf Elementen. 

Deze Vijf Elementen kennen elk een eigen kleur, met eigen correspondenties (wat hoort er allemaal bij een element). U kunt hierbij denken aan de seizoenen, maar ook fysieke en mentale symptomen. 

In deze workshop gaan we op een leuke interactieve manier aan de slag om kennis te maken met de Chinese Geneeswijze en vandaar uit ondervinden waar uw kracht ligt, waar u tegen aanloopt, maar ook: wat kunt u er aan doen om beter in balans te komen. Welke kleur hoort bij u? Welke kleur mag geactiveerd worden?

Aan het einde van de workshop heeft u uw eigen naslagwerk gemaakt om mee naar huis te nemen waar u alles nog eens rustig kunt doorlezen of om te gebruiken voor workshop 2: "Kleur versterken volgens de TCG".

Waar en wanneer?

Waar          : de Gruitpoort, Hofstraat 2, 7001 CD Doetinchem
Wanneer    : donderdag 29 oktober 2020
Aanvang    : 13.00 uur, inloop vanaf 12.45 uur
Einde         : 16.30 uur

Tijdens de workshop worden de coronaregels van het RIVM toegepast. In de week van de workshop zal u nog gevraagd worden of u geen corona-verschijnselen heeft. 

Kosten: € 47,50 p.p.

Aanmelden:
-Stuur een een mailtje aan wu-chi@planet.nl of een chatbericht via Facebook en meldt hierin uw voor- en achternaam en uw 06-nummer.
-U ontvangt een tikkie om de inschrijvingskosten te betalen. Na betaling ontvangt u een bevestiging van deelname aan de workshop.
-Maximaal aantal deelnemers is 9, vol = vol.