Workshop

Workshop 1: Kleurbekennen volgens de Traditionele Chinese Geneeswijze (TCG)

In deze workshop gaan we op een leuke interactieve manier aan de slag om kennis te maken met de Chinese Geneeswijze en vandaar uit ondervinden waar uw kracht ligt, waar u aan kunt werken, maar ook hoe herkent u waar u tegen aanloopt. Workshop 1 is niet alleen gericht op het herkennen van sterke en zwakke kanten en kwaliteiten, maar het geeft ook inzicht op het fysieke en mentale vlak. U gaat niet alleen aanhoren, maar ook doen. Ook krijgt u een naslagwerk mee naar huis om alles nog eens rustig door te lezen of om te gebruiken voor  workshop 2: "Kleur versterken volgens de TCG".

Waar en wanneer?
Vanwege de coronamaatregelen is de workshop, die in april gepland stond, geannuleerd. Dit najaar wordt de workshop weer gegeven. Houdt mijn website of facebook (https://www.facebook.com/WuChi.shiatsupraktijk) in de gaten voor de nieuwe datum én locatie. Tijdens de workshop worden de coronaregels van het RIVM toegepast. 

Kosten: € 47,50 p.p.

Aanmelden (zodra een nieuwe datum beschikbaar is) :
-Stuur een een mailtje aan wu-chi@planet.nl of een chatbericht via Facebook en meldt hierin uw voor- en achternaam en je 06-nummer.
-Interesse? Dan mag u altijd een mailtje sturen zodat ik u alvast op de lijst kan zetten. 
-U ontvangt een tikkie om de inschrijvingskosten te betalen. Na betaling ontvangt u een bevestiging   van deelname aan de workshop.
-Maximaal aantal deelnemers is 10, vol = vol.