Workshop

Workshop 1: Kleurbekennen volgens de Traditionele Chinese Geneeswijze (TCG)

In deze workshop gaan we op een leuke interactieve manier aan de slag om kennis te maken met de Chinese Geneeswijze en vandaar uit ondervinden waar uw kracht ligt, waar u aan kunt werken, maar ook hoe herkent u waar u tegen aanloopt. Workshop 1 is niet alleen gericht op het herkennen van sterke en zwakke kanten en kwaliteiten, maar het geeft ook inzicht op het fysieke en mentale vlak. U gaat niet alleen aanhoren, maar vooral doen, beleven en u krijgt een naslagwerk om mee naar huis te nemen.

Waar en wanneer?
Vanwege de coronamaatregelen is deze workshop, die gepland stond voor zaterdag 18 april 2020 van 09.30 uur tot 12.30 uur bij Kulturhus de Vos, Halseweg 2 in Westendorp, geannuleerd. Afhankelijk van de ontwikkelingen, zal deze workshop in het najaar van 2020 weer worden gegeven. Het wordt een zaterdagochtend van 09.30 uur tot 12.30 uur. Houdt de site of mijn facebook in de gaten voor de nieuwe datum.

Kosten: € 35,00 p.p.

Aanmelden (zodra een nieuwe datum beschikbaar is) :
-Stuur een een mailtje aan wu-chi@planet.nl of een chatbericht via Facebook en meldt hierin uw voor- en achternaam en je 06-nummer.
-Interesse? Dan mag u altijd een mailtje sturen zodat ik u alvast op de lijst kan zetten. 
-U ontvangt een tikkie om de inschrijvingskosten te betalen. Na betaling ontvangt u een bevestiging   van deelname aan de workshop.
-Maximaal aantal deelnemers is 12, vol = vol.