Nieuws

Corona-tijd = creatieve tijd

Een vervelende tijd die ons dwong om thuis te blijven en een mooie oplossing te vinden voor de tijd die 'over' was. De tijd waarin we niet konden werken. Sinds 16 maart 2020 was de praktijk gesloten omdat shiatsu massage nu eenmaal een contactberoep is. Dus dan maar een andere manier vinden om in contact te blijven met de mensen die mijn praktijk bezoeken. Tijdens de coronaperiode heb ik drie nieuwsbrieven geschreven (zie hieronder) die informatie bevatten om het immuunsysteem te versterken of sterk te houden. Ook de sportlessen die ik normaal wekelijks geef, zijn omgetoverd in oefeningen op papier en ingesproken ontspanningsoefeningen. 

Sinds 18 mei zijn de deuren van de shiatsu praktijk Wu Chi weer open en draai ik weer op volle toeren. Bedankt dat u er weer bent. 

Nieuwsbrieven

https://wu-chi.nl/data/uploads/nieuwsbrieven/nieuwsbrief-1.pdf

https://wu-chi.nl/data/uploads/nieuwsbrieven/nieuwsbrief-2.pdf

https://wu-chi.nl/data/uploads/nieuwsbrieven/nieuwsbrief-3.pdf

 

Oefeningen

https://wu-chi.nl/data/uploads/nieuwsbrieven/oefeningen-op-de-stoel.pdf

https://wu-chi.nl/data/uploads/nieuwsbrieven/ontspanningsoefening-10-minuten.m4a

 

Covid-19
https://wu-chi.nl/data/uploads/nieuwsbrieven/leidraad-infectiepreventie-covid-19-cam-sector-v2.0.pdf


Coaching

Masseren mag niet in deze 1,5 m maatschappij, maar coaching is niet verboden! Dus als u vragen heeft waar al een tijd mee rond loopt en er even geen gat meer in ziet, neem dat contact op voor coaching! Wie weet kunt u in een korte periode (5 bijeenkomsten) inzichten krijgen die u ineens die stap laten zetten waar u al zolang tegen aan zit te hikken. Stuur een mailtje naar wu-chi@planet.nl en bespreek de mogelijkheden. 

Nieuw Workshop 1: Kleurbekennen volgens de Traditionale Chinese Geneeswijze

Deze interessante en interactieve workshop wordt (afhankelijk van de ontwikkelingen rondom de corona maatregelen) gegeven bij Kulturhus de Vos, Halseweg 2 in Westendorp. In deze workshop gaan we op een leuke interactieve manier aan de slag om kennis te maken met de Chinese Geneeswijze en vandaar uit ondervinden waar je kracht ligt, waar je aan kunt werken, maar ook hoe herken je waar je tegen aanloopt en bij wie je hulp kunt halen. Workshop 1 is niet alleen gericht op het herkennen van je sterke en zwakke kanten, je kwaliteiten, maar het geeft je ook inzicht op het fysieke en mentale vlak. Je gaat niet alleen aanhoren, maar vooral doen, beleven en je krijgt een naslagwerk om mee naar huis te nemen. Lijkt je dit interessant en wil je je als vast aanmelden of wil je meer informatie of het iets voor je is? Geen probleem, stuur gewoon een mailtje naar wu-chi@planet.nl. 

Cadeaubon

Je wilt iemand verrassen door persoonlijke aandacht te geven?
Geef een heerlijke massage cadeau!
De cadeaubon is leuk verpakt en voorzien van een kleinigheid.

Hoe komt u aan de cadeaubon?
Gewoon even een telefoontje of appje naar de praktijk (06-230 175 70) of een mailtje naar
wu-chi@planet.nl en uw bon wordt klaargezet en met u wordt afgesproken wanneer u het kunt ophalen.