Nieuws

Corona maatregel: praktijk gesloten van 15.12.2020 tot 19.01.2021

Op 14 december 2020 is de lockdown aangekondigd waarin ook contactberoepen de deuren weer moeten sluiten. Balen, net als iedereen, dat we ons werk niet kunnen uitoefenen. Wel begrip dat onze gezondheid het belangrijkste is. Daarom houden wij ons aan de regels en hopen dat op 19 januari 2021 de deur van de praktijk weer open mag. Ook ik hoop dat het natuurlijk eerder zou mogen, maar vooralsnog ziet het er niet zo uit. 

Fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling             

Ik wens iedereen hele fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling toe. Deze dagen zullen zo anders worden dan we gewend waren, maar laten we dat wat wel kan koesteren. Geniet samen van mooie momenten en blijf gezond! Tot in 2021.   

 

Corona-tijd = creatieve tijd

Een vervelende tijd die ons dwong om thuis te blijven en een mooie oplossing te vinden voor de tijd die 'over' was. De tijd waarin we niet konden werken. Sinds 16 maart 2020 was de praktijk gesloten omdat shiatsu massage nu eenmaal een contactberoep is. Dus dan maar een andere manier vinden om in contact te blijven met de mensen die mijn praktijk bezoeken. Tijdens de coronaperiode heb ik drie nieuwsbrieven geschreven (zie hieronder) die informatie bevatten om het immuunsysteem te versterken of sterk te houden. Ook de sportlessen die ik normaal wekelijks geef, zijn omgetoverd in oefeningen op papier en ingesproken ontspanningsoefeningen. 

Sinds 18 mei zijn de deuren van de shiatsu praktijk Wu Chi weer open en draai ik weer op volle toeren. Bedankt dat u er weer bent. 

Nieuwsbrieven

https://wu-chi.nl/data/uploads/nieuwsbrieven/nieuwsbrief-1.pdf

https://wu-chi.nl/data/uploads/nieuwsbrieven/nieuwsbrief-2.pdf

https://wu-chi.nl/data/uploads/nieuwsbrieven/nieuwsbrief-3.pdf

 

Oefeningen

https://wu-chi.nl/data/uploads/nieuwsbrieven/oefeningen-op-de-stoel.pdf

https://wu-chi.nl/data/uploads/nieuwsbrieven/ontspanningsoefening-10-minuten.m4a

 

Covid-19
https://wu-chi.nl/data/uploads/nieuwsbrieven/leidraad-infectiepreventie-covid-19-cam-sector-v2.0.pdf


Coaching

Masseren mag niet in deze 1,5 m maatschappij, maar coaching is niet verboden! Dus als u vragen heeft waar al een tijd mee rond loopt en er even geen gat meer in ziet, neem dat contact op voor coaching! Wie weet kunt u in een korte periode (5 bijeenkomsten) inzichten krijgen die u ineens die stap laten zetten waar u al zolang tegen aan zit te hikken. Stuur een mailtje naar wu-chi@planet.nl en bespreek de mogelijkheden. 

 

Cadeaubon

Je wilt iemand verrassen door persoonlijke aandacht te geven?
Geef een heerlijke massage cadeau!
De cadeaubon is leuk verpakt en voorzien van een kleinigheid.

Hoe komt u aan de cadeaubon?
Gewoon even een telefoontje of appje naar de praktijk (06-230 175 70) of een mailtje naar
wu-chi@planet.nl en uw bon wordt klaargezet en met u wordt afgesproken wanneer u het kunt ophalen.