Nieuws

Corona-tijd = creatieve tijd

Een vervelende tijd die ons dwingt om thuis te blijven en een mooie oplossing te vinden voor de tijd die over is. De tijd waarin we niet kunnen werken. Sinds 16 maart 2020 is de praktijk gesloten omdat shiatsu massage nu eenmaal een contactberoep is. Op 21 april werd bekend dat contactberoepen, zoals masseurs, tot 20 mei hun werk niet mogen uitoefenen. Dus dan maar een andere manier vinden om in contact te blijven met de mensen die mijn praktijk bezoeken. 

Ik heb inmiddels drie nieuwsbrieven geschreven die informatie bevatten om het immuunsysteem te versterken of sterk te houden. Ook de sportlessen die ik geef, zijn omgetoverd in oefeningen op papier en ingesproken ontspanningsoefeningen. 

Nieuwsbrieven

https://wu-chi.nl/data/uploads/nieuwsbrieven/nieuwsbrief-1.pdf

https://wu-chi.nl/data/uploads/nieuwsbrieven/nieuwsbrief-2.pdf

https://wu-chi.nl/data/uploads/nieuwsbrieven/nieuwsbrief-3.pdf

 

Oefeningen

https://wu-chi.nl/data/uploads/nieuwsbrieven/oefeningen-op-de-stoel.pdf

https://wu-chi.nl/data/uploads/nieuwsbrieven/ontspanningsoefening-10-minuten.m4a

 

Covid-19
https://wu-chi.nl/data/uploads/nieuwsbrieven/leidraad-infectiepreventie-covid-19-cam-sector-v2.0.pdf


Coaching

Masseren mag niet in deze 1,5 m maatschappij, maar coaching is niet verboden! Dus als u vragen heeft waar al een tijd mee rond loopt en er even geen gat meer in ziet, neem dat contact op voor coaching! Wie weet kunt u in een korte periode (5 bijeenkomsten) inzichten krijgen die u ineens die stap laten zetten waar u al zolang tegen aan zit te hikken. Stuur een mailtje naar wu-chi@planet.nl en bespreek de mogelijkheden. 

Nieuw Workshop 1: Kleurbekennen volgens de Traditionale Chinese Geneeswijze

Deze interessante en interactieve workshop wordt (afhankelijk van de ontwikkelingen rondom de corona maatregelen) gegeven bij Kulturhus de Vos, Halseweg 2 in Westendorp. In deze workshop gaan we op een leuke interactieve manier aan de slag om kennis te maken met de Chinese Geneeswijze en vandaar uit ondervinden waar je kracht ligt, waar je aan kunt werken, maar ook hoe herken je waar je tegen aanloopt en bij wie je hulp kunt halen. Workshop 1 is niet alleen gericht op het herkennen van je sterke en zwakke kanten, je kwaliteiten, maar het geeft je ook inzicht op het fysieke en mentale vlak. Je gaat niet alleen aanhoren, maar vooral doen, beleven en je krijgt een naslagwerk om mee naar huis te nemen. Lijkt je dit interessant en wil je je als vast aanmelden of wil je meer informatie of het iets voor je is? Geen probleem, stuur gewoon een mailtje naar wu-chi@planet.nl. 

Massage bij Kanker in het ziekenhuis

Massage bij kanker in het ziekenhuis: dankbaar werk!
Een waardevolle ervaring heb ik opgedaan tijdens het masseren op de afdeling oncologie in ziekenhuis Rijnstate. Tijdens de periode november 2019 tot en met januari 2020 heb ik een dagdeel per week oncologiepatiĆ«nten mogen masseren. Wat een mooie ontspanningsmomenten heb ik mogen geven en ervaren hoe deze massage werd ontvangen door de patiĆ«nten. Na deze periode heb ik een evaluatie geschreven. Deze evaluatie besproken met de leiding van de afdeling oncologie en werd door hen als zeer positief ervaren. Wie weet krijgt massage bij kanker in de toekomst nog een mooie plaats in het ziekenhuis. 

Zin In Bewegen

Elke dinsdag treft u de damesgymgroep 'Zin in Bewegen' (ZIB) aan in de gymzaal 'De Schoolweide' in Westendorp met hun wekelijks sportuurtje van 19.00 uur 20.00 uur. Er worden diverse sporten en bewegensvormen gedaan, zo ook bewegen op muziek. Door mijn jarenlange ervaring in het lesgeven kan ik putten uit een behoorlijke variatie van lessen. Heb je ook 'Zin In Bewegen'? Kom gerust een paar keer gratis meedoen! Meld je even aan door een mailtje te sturen naar wu-chi@planet.nl dan weet ik dat je komt! Je bent van harte welkom! De groep is niet groot, dus dames....trek de sportschoenen aan en kom naar de gymzaal. Wij vinden het super om een gezellige leuke groep te hebben om samen mee te sporten.

Cadeaubon

Je wilt iemand verrassen door persoonlijke aandacht te geven?
Geef een heerlijke massage cadeau!
De cadeaubon is leuk verpakt en voorzien van een kleinigheid.

Hoe komt u aan de cadeaubon?
Gewoon even een telefoontje of appje naar de praktijk (06-230 175 70) of een mailtje naar
wu-chi@planet.nl en uw bon wordt klaargezet en met u wordt afgesproken wanneer u het kunt ophalen.