Workshop

Workshop 1: Kleurbekennen volgens de Tradionele Chinese Geneeswijze (TCG)

In deze workshop gaan we op een leuke interactieve manier aan de slag om kennis te maken met de Chinese Geneeswijze en vandaar uit ondervinden waar je kracht ligt, waar je aan kunt werken, maar ook hoe herken je waar je tegen aanloopt en bij wie je hulp kunt halen. Workshop 1 is niet alleen gericht op het herkennen van je sterke en zwakke kanten, je kwaliteiten, maar het geeft je ook inzicht op het fysieke en mentale vlak. Je gaat niet alleen aanhoren, maar vooral doen, beleven en je krijgt een naslagwerk om mee naar huis te nemen.

Waar en wanneer?
Vanwege de coronamaatregelen is deze workshop, die gepland stond voor zaterdag 18 april 2020 van 09.30 uur tot 12.30 uur bij Kulturhus de Vos, Halseweg 2 in Westendorp, geannuleerd. Afhankelijk van de ontwikkelingen, zal deze workshop in het najaar van 2020 weer worden gegeven. Het wordt een zaterdagochtend van 09.30 uur tot 12.30 uur. Houdt de site of mijn facebook in de gaten voor de nieuwe datum.

Kosten: € 35,00 p.p.

Aanmelden (zodra een nieuwe datum beschikbaar is) :
-Stuur een een mailtje aan wu-chi@planet.nl of een chatbericht via Facebook en meldt hierin je voor- en achternaam en je 06-nummer.
-Heb je interesse? Dan mag je altijd een mailtje sturen zodat ik je alvast op de lijst kan zetten. Je ontvangt dan meteen informatie over de nieuwe datum.
-Je ontvangt een tikkie om de inschrijvingskosten te betalen. Na betaling ontvangt u een bevestiging van deelname aan de workshop.
-Maximaal aantal deelnemers is 12. Vol = vol. Er wordt gewerkt met een wachtlijst. Bij voldoende interesse wordt bekeken om een extra datum te plannen.